Direktlänk till inlägg 18 november 2013
Tidigt i morse åt jag croissanter på flygplatsen i Brussels.
God mat och sötsaker är ett minne från helgen i Belgien. Exempelvis hjortfilé, hummerpaj, pärlhöna med gåsleverpastej, underbar kokt torskrygg med parmaskinka etc.
Fotona ger ett litet smakprov från dessertbuffén i Kortrijk och ett redan halvätet kakfat till kaffet på hotell Kennedy Park.
Fortsättning följer vartefter jag får fram bilder.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 | 6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | ||||
|